ilpadrino Creative Commons License 2002.02.18 0 0 1171
Kedves Mindenki,

azon gondolkoztam ezt a 32 millios hirt hallgatva, - amit ugye az ellenzek dobott be a koztudatba - hogy mi lehet a valodi hir, amit mindenkepen hatterben kell tartani. A kovetkezok megfontolasat javaslom.
Hogy az MSZP-nek van-e sajat arculata, vagy onmagat minden gondolkodast nelkulozve a FIDESZ antiteziseken definialja az meger egy kulon topikot, de hogy az SZDSZ kb. 8 evvel ezelott elvesztett mindent, ami megkulonboztette es egyedive tette az bizonyos. Egy dolgot kiveve, amihez a mai napig ragazkodnak: az SZDSZ az egyetlen liberalis part - a sajat allitasuk szerint. Ezzel az allitassal meg mindig sikerul nehany onmagat ertelmisegi gondolkodonak definialo egyent a szimpatizansai kozott tudnia.
Namost, ha a hir valodi uzenete eljut az emberekhez, hogy OV diszdoktori cimet a liberalis erteket ervenyesiteseben vegzett tetteiert kapta, az SZDSZ megfosztatik attol, hogy kisajatitsa a liberalizmus magyarorszagi kizarolagos letetemenyese cimet - vagyis semmije sem marad, csak egy arctalan hoborgo massza.
Ezert gyorsan be kellett dobni valamit...