pinanc Creative Commons License 1999.03.10 0 0 133
Néhány közhely, azért itt, mert a tuloldalt nem kell meggyözni. No nem mintha bárkit is meg akarnék gyözni, éljen mindenki a maga módján!

1.) A természet minden élölényt ugy talált ki, hogy szeressen, akarjon szaporodni. (Sex nem egyenlö szerelem) Voltak más irányú próbálkozások is, de ezek egy generátió után kihaltak. Azok is, amelyek nem szerettek enni, inni, nem féltek a kardfogú tigristöl stb. Ebböl kifolyólag ösztöneink a sex aktusát jutalmazzák, értsd dugni jó.

2.) A gyermeknevelés hosszadalmas volta miatt a nök többnyire egy partnert szertnének, amaly csak a nö eltartásával, és a közös utódok nevelésével foglalkozik, nem pocsékolja energiáit más nöre, gyerekre. Mivel a férfiaknak nem olyan macerás a gyerek nemzése, mint a nönek annak a kihordása, szívesen invesztál más partnerbe is.

3.) Ezzel ellentétbe, kulturánk a sexualitást történelmi, egészségügyi, családtervezési okokból (részben) elutasítja a férfiak, na és pláne a nök változó irányú törekvéseit.

4.) Amelyik férfi tulteszi magát a 3.), de 1.) erösen dolgozik benne, szeretne lehetöleg sok növel közösülni. Bizony, állatok vagyunk mindahányan. Ennek egyik legegyszerübb, leggyorsabb, legolcsóbb módja a qrva.

Tehát: mutasd meg a géneidet, és én megmondom, kivel, hányszor és hol fekszel le. Nem is lenne ezzel probléma, ha a társadalom a kupikat ugy kezelné, mint a vendéglöket. Volt is már ilyen, + remélem lessz is.

üdv: A Pinánc

forrás: Charles Dawkins Az Önzö gén.

ui.: bocs ha érthetetlen voltam, és akinek nem óvszere, ne vegye ....