Polka Creative Commons License 2002.02.15 0 0 1144
Hajek!

Ha Te például miépes kopogtató cédulákat gyűjtesz, mondjuk hogy eldobd őket, akkor Te miépes leszel? Tudod elhúzhatsz a ....

És mit írnak a hírek, "lakásügy" miatt történt. De hogy mi az a lakásügy, hogyan, miért, stb., az már nincs ott. EZ a lényeg. Mondjunk valami hazugságot, ami eszünkbe jut (Népszava), majd (az Indexben) hivatkozzunk erre. Klassz. Ilyen alapon azt is írhatták volna, hogy Kovács László pedofil ügye miatt verték meg a képviselőt, abban is kb. annyi hiteles infó lenne, mint a Népszava híradásában.

Egyébként Hajek (és Társai)! Azt is szajkóznom kell, hogy Ti képtelenek vagytok elhinni, hogy valaki a saját meggyőződéséből, az általa tapsztalt dolgok, a környezetének alapos ismeretében NEM a szadeszt/mszp-t tekinti vezérfonálnak???? Nem. Ti erre képtelenek vagytok, hiszen nálatok azután igazán cseng a kassza, megy az összetartás és a párttaggyűlés.

Országot járok, megfordultam már mindenféle intézményben, még szoci pártházban is vagy a pesti Városházán, látom az embereket, beszélgetek velük, sőt mi több, kitekintésem is van az országhatárokon, sőt kontinensen túlra is. Az egész szakmám abból áll, hogy tények alapján következtetéseket kell levonnom és döntéseket hoznom, tehát az agyamat ÁLLANDÓAN járatnom kell, ellentétben veletek.

Pajtás, én GONDOLKODOM és cselekszem, nem pedig bérbeírok és propagandát meg demagógiát hirdetek. Ez a nagy különbség köztem és köztetek.

Nem várom, hogy ezt föl is fogjad. Maradhatsz demagógiádnál és értelmetlen szólamaidnál, nyugodtan.

Polka

Előzmény: hajek (1121)