Polka Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1086
Hajek!

Akárhogy számolom magam, nem látok többet. Engem nem kell fejedelmi többesben megszólítanod...

Hogy magyarázzam az ismétléseket:
Miután amott a "másik" oldalon az a módszer, hogy a világba köpnek egy hazugságot, és azt addig szajkózzák, amíg az embereknek (mint a kabátlopási sztoriban) beragad a fejébe és elhiszik. ENNEK a módszernek az ellentéte, hogy az ember az igazságot szajkózza, amíg az ki nem böki csalók és hazugok szemét.

A másik módszer, amit Te is alkalmazol, ha úgy érzed, sarokba szorítottak: A MEH munkatársai írnak órabérben. Ezt a hazugságot már a piszkosszájú Szanyi is megpróbálta elhinteni, ő még a résztvevők számát is tudni vélte, míg fejbe nem vágta a tényekkel az Index főnöke.

Te, aki csak a pártod csöcsén lógsz és gondolkodás helyett a lózungokat szajkózod, el sem tudod képzelni, hogy valaki a saját tapasztalata és a környezetében látottak, valamint GONDOLKODÁS után nem azt választja, ami Neked kedves. Akkor mindjárt magatokból indultok ki és a MEH-hel vádaskodtok.

Az is szokás -- talán innen a többesszám --, hogyha valakivel nem bírtok, akkor ráfogjátok hogy másodnikk vagy többednikk, stb.

Ez az egész topik, amely abból indult ki, hogy OVI magáncélból eltapsolt 32 milliót, amiből ennyi meg ennyi inkubátort és lélegeztetőgépet lehetett volna venni, nos ez egy gennyes Szadeszmszp kampány, amelyben Ti, a piszkos kis fogaskerekeket jelentitek.

Ide figyelj! Ezt már egyszer egy Csurka topikban is elmondtam: Mindaz amit itt leírunk, történelem lesz X év múlva és kutatások meg elemzések tárgya. Már most sajnállak titeket, amikor -- visszanézve -- kerek perec kielemezik demagógiátokat, rosszindulatotokat, csúsztatásaitokat és hazugságaitokat és oda raknak, ahová valók vagytok, a süllyesztőbe.

Polka

Előzmény: hajek (1003)