gyrich Creative Commons License 2002.02.14 0 0 5
Kedves Mindenki,

Nagyon köszönöm az eddigi értékes hozzászólásokat, tanácsokat, habár mivel nem mindent értek most még pár további kérdést is feltennék, hogy egy kicsit jobban képbe kerüljek.

Ernie, köszi a linket a Magicomphoz, megnéztem és valóban jó összehasonlítási alap.

Kedves Égszinkék Mosogatórongy (iszonyú jó nick, gratula)OFF az én feleségem csak sárgát vesz, hogy miért??? ON
Az árak nettók, igazad van, valóban egy kicsit drágább hely árai, már ugyanerre kaptam 24ezerrel olcsóbb ajánlatot is. A Media Marktban pedig van egy gép BRUttó 199.990(!) ami ugyanezt tudja, csak nincs benne SB5.1, meg a video nem GeForce és csak 32 MBos. Ez is elég jó árnak tünik. Gondolom az is mert már csak előjegyzést vesznek fel.

Kedves Mr. Ricsi,
Igen otthoni gépnek kellene, teljesen átlagos felhasználói igényekkel. Úgy látom te nagy HW GURU vagy mert sok mindent nem értek abból amit mondasz.
A RAMBUS az alaplapra vonatkozik? Kaptam egy másik ajánlatot Abit BL-7(i845/478 SDram)alaplapot 34.510 nettóért. Erről mi a vélemény?
Nagyon érdekelne, ha bővebben kifejtenéd a videokártyára vonatkozó megjegyzésed. 32Megás kártya is elketyeg a manapság használatos szimulátor játékokkal? Igazándiból csak emiatt kéne. Egy ismerős azt mondta 64MB alá ne menjek a video kártyával, mert sok program nem fog menni rajta. A te szavaidból meg ennek az ellenkezőjét hallom ki. Jól értekek?

Igen, az LG-t olvasóként is használnám, hacsak nem olyan megfontolandó tanácsot kapok, hogy ne tegyem. Te ezt tanácsolnád? HA igen miért? LG helyett mit ajánlanál?

Az RDRAM és DDR-re vonatkozó véleménycserét nem igen értem. Pár sorban valaki meg tudná magyarázni egy amatőrnek is?

Bocs, hogy sokat kérdezek, de talán más amatőr is profitálhat ebből a topicból.

Előre is köszi.