kavics76 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 13060
Ez most nem jött össze! Éppen Újvárosban röhögtem rajtad, egy barátommal - aki régebben ujpest meccsekre járt - és nem számoltam meg pontosan (kérlek ezért bocsáss meg nekem) de eléggé sok FRADISTÁVAL! Érdekes nekem ott senki nem mondta mennyire sajnál!
Valóban én nem jelentkeztem! Köszi nekem van pénzem, azt hiszem erre nem vagyok rászorulva! Majd ha egyszer elfogy, akkor lehet, hogy én is leállok szerencsét próbálni!
Kár ezt a nagy Fradi-Újpest barátságot firtatni szerintem, mindenkinek vannak barátai, akiket nem szurkolói hovatartozás alapján választ ki!
Akad nekem is újpesti, angyalföldi és kispesti barátom! Ez semmit nem jelent!
Az ott levők 98%-a elmagyarázta volna Neked szívesen gondolatait személyesen, erről a baráti viszonyról, ami a két klub szurkolóit évek óta jellemezi! Fordítva ugyanúgy lett volna az eset, ezt sem tagadom! Kár ezen itt vitázni!
Mindegy, szerintem függesszük fel ezt a kérdést, mert Te soha nem fogod belátni az én igazamat és fordítva ugyanez lesz!!!
Marad Neked Újpest, nekem FERENCVÁROS!
Csak, az késztet írásra, hogy meg vagyok szólítva, de tényleg legközelebb, majd FRADI-Újpest után, illetve bocsánat, ha Béla megtalálja a ranglistát és reagál, majd akkor jelentkezem!

Addig nektek boldog Újpestet :)))

HAJRÁ FRADI!!!!!

Előzmény: Dugó (13056)