netudGI Creative Commons License 2002.02.08 0 0 1580
Hi somSom !

Köszi a jó híreket MES ügyben !

Részemről Mazda hívő vagyok, és nem azért mert ide tévedtem be. Visszatérő vásárló gyanánt alkotok véleményt. Amikor ellopták a 626-osomat, barátaim, akik nem értették, hogy mit kajálok a jellegtelen japán szappandobozon, meg akartak győzni, hogy a német autó legalább olyan megbízható. Két kísérletet is tettem, mindkettő prémium márka, azon belül is prémium osztály volt, az eredményt röviden lesulytónak tudom nevezni. Nyilván egyedi eset volt mindkettő. :-)))

Barátnőm Renault-ja miatt soxor fordulok meg ennek a márkának a szalonjában, sokkal többször, mint szeretném, vagyis nem 10 ezrenként, mint ahogyan a Mazda service-t látogatom. Ott már többször ültem be az új Lagunába, mert tetszik. A fényezése elég cudar, narancsos. (Renault betegség ?) Tényleg szép autó, nagyobbnak tűnik a 626-osomnál, de sosem akartam feltűnősködni collstokkal. Örülök, hogy Te megtetted, és olyan eredményre jutottál, amit nagy örömmel olvastam.

Összegezve: az a Mazda minőség, amit Te is említettél, nekem nagyon fontos. És a jót hamar mexokja az ember, utána nehéz mással beérni. Én örömmel ültem vissza a 626-osba.

netudGI :-)))

Előzmény: somSom (1577)