Vannak itt elég érdekes vélemények...
Engem pusztán az zavar, hogyha van valamilyen irányú szakmai megközelítése is egy véleménynek, az miért bűn? Először is, nem diagnózis, nem szakemberi vélemény, hanem filozófiai elvekkel való összefüggésbehozás, amelyek közül soknak van egzakt igazolása is. Ez az egyik. A másik, én egy szóval sem pocskondiáztam Anettkát. Azt hiszem igyekeztem tényekre alapozni, és ezekhez igazitani a véleményemet és _feltételezéseimet_, amelyek csak nagy _valószínűséget_ tulajdonítottam...
Ugyanakkor, elmondtam, semmi bajom vele, mint nővel, személyiséggel, a pénzével, a baromságaival, a pozitívumaimmal, pusztán csak annyi, hogy MERT VAN PÉNZE, GÁTLÁSTALANUL ELÁRASZTOTT ÖNMAGÁVAL, BEHATOLT AZ OTTHONOMBA, ÉS BÁRHOVA KAPCSOLOK, MÁR MINDENHOL Ő VAN, AMELYBŐL ÉN MINŐSÉGI KIFOGÁSOK MIATT NEM KÉREK...Ezeket ki is fejtettem elég bőven azt hiszem.
Ha ebből valami kifogásolható, akkor sorry. Én néző lennék, ha volna mit nézni. De nincs. És mivel ez egy Anettka topik, őt kritizálom, és nem az összes többi süllyesztőbe való népbutítást...
Ugyanakkor, a magam részéről a tolerancia, és megértés híve vagyok, emiatt nem fikázok lépten nyomon mindenkit. Anettka viszont betelítette a kisköcsögömet, amely szerintem felérne egy óceánnyi térfogattal...
Csókolom én is...
myo