Lódoki Creative Commons License 2002.02.07 0 0 13
Akkor hadd soroljam fel alapvető tévedseidet, (csak hogy Te és az elvtársak ne legyenek maguktól annyira elszállva)

1. A hazaárulás nem vétség, hanem BŰNTETT, és mint ilyen minimum 2év+

2. "Abból a célból, hogy ...a magyar Köztársaság alkotmányos rendjét sértse...külföldi kormánnyal, vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel." Te minek tekinted azt, amikor egy magyar politikai erő választási sikere érdekében felveszi a kapcsolatot a szomszédos országok szocialista testvérpártjaival, megpróbálja megbénítani a térségi magyar külpolitikát, a környező országok többmilliós idegen lakosságát a kinti magyar kisebbség és a magyar állam ellen hangolja, amivel pontenciális feszültségforrást teremt a folyamatosan magyar inváziótól tartó és háborúra kész államok és Mo. között. Akár egy háborús helyzetet is hajlandó kockáztatni rövidtávú sikeréért. És mindezt teszi hivatalos személyként (az o.gy. képviselő az), ezzel a minőségével visszaélve.

Minimum életfogytiglan.

Csak mondom: a Román Nemzeti Párt vezetője a román magyar határok lezárására, a hadsereg riadókészültségbe helyezésére szólít fel minden nap.
A szlovák parlament pedig már két napja vitázik, mert nem tudnak olyan heves nyilatkozatot elfogadni a magyar Státusztörvény ellen, ami elég elítélő lenne az -MSZP által felheccelt - szélsőségeseiknek.

Emellett azért, hogy megbénítsa a törvényhozás működését, az általa kreált botrány elkendőzésére elobstruálja az Országgyűlés működését, ezzel egy alkotmányos szervet veszélyeztet.

Előzmény: Nargile (7)