gerely Creative Commons License 2002.02.06 0 0 2
Helló! A válaszok, pontokban:

1.) Jövőre csinálom, vagy még később, de olyan munkát akarok, aminek van értelme, az sem baj, ha nehezebb. Ehhez pedig idő kell. Nem akarom ezredikként én is bemutatni a TCP/IP-t vagy valami cég Inranetjét.

2.) Azért írtam, hogy érdekel a Linux, mert azt várom ("vélemémyeket várnék"), hogy van-e valami témaötletetek az adott szakterülettel kapcsolatban. Én is tisztában vagyok vele, hogy nagy téma, de szívesen tanulom.

3.) Remélem azért még nem írják le teljesen a vidéki egyetemeket :( Nem hiszem, hogy sokkal butább lennék egy BME-s infósnál, és ne tudnám megcsinálni, amit ő. Max. neki több technikai lehetősége, több és magasabb színvonalon képzett tanára (potenciális konzulense) van. Ez ezért nagy előny, ezt aláírom.
Ha sikerüle olyan külső konzulenst találnom, aki segít, azt hiszem nem lenne gond (a szakirányom beágyazott programozó, a középiskolai végzettségem elekronikai technikus).

4.) Hát én még nem nagyon találkoztam értelmes felhasználással errefelé, és ahogy körbekérdeztem, nem is nagyon ismerik az emberek a dolgot (lásd 3-as pont). Szóval engem továbbra is érdekel a dolog. Ha valakinek van valami anyaga, please mail me.

5.) Igen, de egy jó diplomamunkával több esélyed van egy jó állásra, és ha hajlandó vagy foglalkozni vele, nem csak CTRL-INS, SHIFT-INS, akkor nagyon sokat lehet vele tanulni, "életszagú" dolgokat is.