gaRRy
2002.02.06
|
|
0 0
1451
|
Akkor néhány hír.
Luciano Chiarugi adott ma egy interjút a Radio Lady adónak, a vasárnapi meccsről beszélt, és megköszönte a szurkolóknak, hogy ilyen nagy számban és ilyen lelkesen bíztatták a csapatot. "A helyzet megváltozott, de a szerencse továbbra is elpártol tőlünk. De legalább újra rátalált a csapat a közönségre, ez pedig nagyon fontos dolog. Adrianoval nagyon elégedett vagyok, Vierire emlékeztet nagyon, és bízok benne, hogy minnél több gólt lő a jövőben is a csapat pedig megmenekül. Jövőre pedig Chiesaval kiegészülve az egyik legjobb csatárduó lesz a bajnokságban a miénk."
Megszólalt xabi_ kedvence Amaral is! :-)
"A csapatnak mindenkire szüksége van, nekem pedig nagyon fontos dolog, hogy végre pályára kerülhettem. Köszönöm Bianchinak a bizalmat, és mindent meg fogok tenni a csapatért. Előtte nem sokat játszottam, vagy egyáltalán nem és amikor a pályán voltam akkor is gyenge voltam. Adrianoval nagyon jól kijövünk egymással, rengeteget beszélgetünk és szinte mindig együtt lógunk a városba. Jelenleg csak a Fiorentina érdekel, de gondolok a válogatottra is, hátha felfigyelnek rám."
Hát ez elég optimista nyilatkozat volt :-))))) Nem hinném, hogy Scolari őt akarná a kezdőcsapatban a vb-n mindenáron. :-) |
|