mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1620
"K: szerintem meg az emberanyagra is ráfér... sőt a fiatalítás is! Jól láthatjuk a bolgároknál a cseheknél és a románoknál, hogy hova vezetett "a jó az öreg a háznál", meg a "kár szétzavarni az összeszokott csapatot" kezdetű nóták... elég nagyot zuhantak, korábbi teljesítményükhöz képest! És a vb-n mindegyik csapat, amely elsősorban az öregebbekre épít, ugyanígy zuhanni fog!"

A csehek, románok, bolgárok egy kifutott, elöregedett korosztály(bár a csehekkel vitatkoznék) és valóban nem fiatalítottak időben, ezért estek vissza a nemzetközi porondon. De ez a mai magyar csapatra nem igaz! Az úgymond idős játékosok, mint Illés már lemondták a válogatottságot, Sebőkékbe szvsz(aki ha jól emléxem 74-es), még benne van egy-két világverseny(remélem nem csak selejtező sorozat).

"K: hm... szóval Te láttál csapatot?????Csapatnak nevezhető az, amelyiknek négy év utáni teljesítménye egy ötcsapatos vb-selejtezőcsoportban a 4. hely?????? Ez nem csapat, ez egy csürhe, aminek nem akadat megmenteni való értéke! "

Vitatkozhatnánk ezerrel, nem lenne semmi értelme, nagyon elvakultan utálod ezt a csapatot.

Végezetül lenne egy kérdésem. Te is azok közé tartozol, akik szerint az lenne a megoldás, ha eltörölnék Magyarországon a profi labdarúgást? Ha igen a válaszod, akkor nincs miről beszélnünk...

Előzmény: karesz4 (1613)