Kedves Czimbigazda!!!
Örülök a megnyugtató soraidnak, remélem, a határátlépés dolga nyárra rendeződik valahogy...
De nem is ezért ragadtam tasztatúrát, hanem azért, mert mostanában több váratlan dolog történik velem; ma a munkából hazamenet a Déli pu-nál a Magyar Revíziós Mozgalom tartott gyűlést(?) tagtoborzást(?) figyelemfelhívást(?)...fene tudja.
Ki pénzelheti őket? Vagy önzetlenül csinálják? Ennyire azért nem vagyok naív... Ahhoz képest túlságosan jól voltak megszervezve, és túlságosan jól voltak technikailag felszerelve... Jobban, mint anna idején a Szabó Albert féle Miépesek a Ferenciek-tere aluljárójában...
Ami a saját érzéseimet illeti: csatlakoznék nemzeti veszteség-tudatból kifolyólag, de visszariaszt a sok kigyúrt kopasz, akiknek SEMMI közük sem lehet sem Erdélyhez, sem a Felvidékhez, sem egyetlen elvett területünkhöz: ŐK az ERŐDEMONSTRÁCIÓ; ettől pedig irtózom, mert innen tudom, hogy annyi pénzért, amennyiért itt őrt állnak, szét is verhetnék az egész rendezvényt: ELVTELEN, BÖRTÖNBEVALÓ ZSOLDOSOK!!!
Viszont hadd próbáljak ismét némiképp szelídebb vizekre evezni(látszólag): Tegnap, olvasás közben találtam valamit, ami talán a számotokra is érdekes, és én azért idézem, mert sem a klasszikus jobboldali revizionista, sem a klasszikus baloldali megalkuvó internacionalista álláspontot nem vagyok képes vallani, ez a vélekedés mégis mellbevágó; szóval hadd jöjjön az idézet:
"Valóban van örökkévalóság a jogban. Varsó éppúgy nem lehet tatárrá, mint ahogy Velence nem lehet németté. A királyok fáradsága ezen a ponton kárba vész és odalesz a becsületük. Görögország ismét Görögországgá lesz; Olaszország ismét Olaszországgá. A JOG TILTAKOZÁSA A BEFEJEZETT TÉNY ELLEN ÖRÖKRE ÉL. EGY NÉP ELRABLÁSA NEM ÉVÜL EL. AZ ILYEN TOLVALYLÁSOKNAK NINCS JÖVENDŐJÜK. EGY NÉPBŐL NEM LEHET ÚGY KIFEJTENI A JELZÉST, MINT VALAMI ZSEBKENDŐBŐL."
Nem fogjátok kitalálni, hol olvastam ezt:
Victor Hugo: Nyomorultak
szerintem: ŐSZINTE, EGYÉRTELMŰ VÉLEKEDÉS EGY BECSÜLETES EMBERTŐL!!!!!!!!!!!!!
dongenaro