HEnci Creative Commons License 2002.02.03 0 0 16
"Az autópályaépítést azért nem jó felhozni, mert az úgy van elcseszve már most is, ahogy csak lehet: Vagy veszel havi-éves bérletet sokezerért, vagy terheled a főútvonalakat tovább, vagy bírságolnak a pályán.Gratula."

Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy még mindig szerencsésebbek azok, akik matricával mehetnek a pályán (m3, m1), mondjuk 2000-ért egy hétig, oda-vissza, előre-hátra megállás nélkül ahányszor csak akarnak. Ehhez képest motorway M5 tarifái EGY ÚTRA :

Bp.-Kecskemét : most kb. 2000
Bp.-Kiskunfélegyháza : kb. 2500

Na ehhez tényleg gratula.

Egyébként az olimpia szerintem halott ötlet. Észre kellene venni, hogy az ország nem alkalmas egy ekkora esemény házigazda szerepére (elég, ha a infrastruktúrából kiindulunk, a többi problémáról nem is beszélve). Képzeljétek el milyen baromi egészséges ország lennénk, ha azt az 1000 milliárdot (valaki talán ennyit említett itt lejjebb) mondjuk az egészségügybe forgatná a kormány.
Ja és valaki írta, hogy olimpiát rendezni deficites; ez már nem így van, azt hiszem, hogy Atlanta óta (de lehet, hogy az előtte lévő olimpia óta) minden olimpia nyereséges volt (tehát kb. az utóbbi 2-3) és lesz is. Ez tény (az megint más kérdés, hogy kinek nyereséges). Ennek ellenére én azt mondom az olimpia nem nekünk való (még).