facsega Creative Commons License 2002.02.03 0 0 10
Szerintem nagyon jo volna mert lenne egy csomo fejlesztés ami késobb is megmaradna. Pl. sportcsarnok uszoda lakás stb., nemcsak BP-n,

Ez csak süket duma, miért is nem lehet ezeket olimpia nélkül megcsinálni, apránként ? Valahol olvastam, hogy mai áron számolva sacc/kb 1000 milliárdba kerülne és általában veszteséges. Magyarországon véleményem szerint a befizetett adókat megtermelő emberkék sokkal nagyobb hányadának semmi haszna nem lenne ebből, ugyanakkor az a szűkebb (és valószínűleg gazdagabb) réteg, akik ma is élvezik e létesítmények előnyeit, nyilván még jobban fogják érezni magukat, s nyilván most lobbiznak ezerrel, hogy ez így is legyen.

Happy_Hunter
Amúgy nem kizárt, hogy vidékre is esnének fejlesztések, biztos vannak helyspecifikus sportágak.

Vegyük pl. a triatlont: Mo-on nem annyira közismert, a világon viszont egyre inkább és ráadásul olimpiai sportág. Mo. minden évben világkupa futamot rendez Tiszaújvárosban (hatalmas elismerés), nagy sikerrel, világszínvonalon (egyébként kvázi itt található a sportág mo-i "fellegvára"). A legutóbbin részt vettek az athéni olimpia szervezői (hogy tanuljanak), a világszervezet képviselői (ITU), meg a Deutch. Az előbbiek azt mondták, hogy az egyik legjobban megszervezett vk verseny, az utóbbi meg finoman azt, hogy ha mi rendezünk olimpiát, akkor csak Bp. környékén lesz megrendezve az egész. Szóval ennyit a vidékről... Az emberek hányad része is él vidéken ? Vagy nyolcvan százaléka biztos (én is).

Egyébként én imádom és művelem is a sportot, meg olimpiát is szeretnék ... meg egy 750-es BMW-t, meg hadd ne soroljam még. Tényleg, holnaptól aláírás-gyűjtésbe kezdek, intézzék el, hogy 2012-re mindenkinek legyen legalább egy koszos kis fiatunoja (érvényes műszakival), valami kisebb kertesháza, meg egy hozzávaló négylábúja, amit legalábbis chapivel etetni tud majd :)))

Előzmény: KÁZSÉ (1)