Hát, megyrta, pénzt keresett vele. Meg írt még más könyvet is. meg 70+éves kb. aztán lehet is neki ennyi pénze.
Torgyán valóban nem fideszes, csak a fidesz tette számára lehetővé a szabad kezet.
Medgyessy meg tényleg megkereste rá a pénzt, ha tetszik, ha nem. Azt a lobbi-ügyet meg ne emlegesd már állandóan, már lassan rögeszméddé válik. VAgy én is kezdjem el emlegetni az Orbán-bányákat, a tokaj-hegyaljai szőlőket?:)
Aki 4 évig egy francia bankóriás magyarországi befektetési cégének elnök-vezérigazgatójaként dolgozik, az akár több S Mercit is tud venni szvsz. Nem kell ezt irigyelni. Vannak más jól fizető állások is:) Keress magadnak egyet (ha alkalmas vagy rá), aztán lesz Neked is:)
Pokorniról meg annyit: Nem láttam a tévében az általad említett műsort, itt az indexen olvastam ezt (akkor még csak elnökjelölt volt):
"Hűvösvölgy villanegyedében vett ingatlant a Fidesz elnökjelöltje
Szakértők szerint a százmillió forintot is meghaladhatja annak a családi háznak a piaci értéke, amelyet tavalyelőtt vásárolt Pokorni Zoltán, oktatási miniszter. A II. kerületi villanegyedben fekvő építményhez, amely Pokorni vagyonbevallása szerint 135 négyzetméteres, kert és játszótér is tartozik. A Fidesz elnöki székének várományosa legújabb vagyonnyilatkozata szerint vásárlás útján jutott új otthonához, az azonban sem a régi, sem az új dokumentumokból nem derül ki, miből volt erre pénze a politikusnak. "