F14A Tomcat Creative Commons License 2002.02.01 0 0 222
Na akkor most jött el az az idő, amikor azt kell mondanom, egyetértek Kopasszal! Persze Johny Bravo kiegészitéseivel együtt! :-)))
A kettő együtt már egy egészen jó jellemzést nyújt a jelenlegi helyzetről.

Ordas, már megint nem olvastál el mindent :-)))
Nem a kommunizmusról és a fasizmusról volt szó, hanem zsidózásról és nácizásról. De ha már kommunizmus és fasizmus: Összekevered a dolgokat! Sztálin és Hitler tömeggyilkosok voltak ez kétségtelen. Önmagában azonban sem a fasizmus (pl. Olaszország) sem a kommunizmus (lásd pl. Magyarország) nem egyenlő a tömeggyilkossággal. Rákosiék sok ezer embert internáltak, meg volt azért még jelentős számú gazságuk, az ÁVÓ éppenséggel nem bánt kesztyűs kézzel senkivel, de azért "népirtást" még nem kell emlegetni. 56 után meg Kádárék éppen csak "megfeleltek" az oroszoknak. Tudod Te, hogy MENNYI embert kellett volna kinyirni, ha teljesitik az orosz követelést??? Nem teljesitették és már ez is valami, ha nem is sok. Arról nem beszélve, hogy mindig is itt volt a "legvidámabb barakk". Ez pedig azért nagy szó, pláne ha azt nézed, hogy FÜGGETLEN ország abban az időben a szoci blokkban nem volt!
EZEK a tények. A többi már csak a jobboldal hozzáadott acsarkodása. Az sem véletlen, hogy hazánk volt szinte az egyetlen a régióban - Csehszlovákiát leszámitva -, ahol a rendszerváltás békés volt! (Nézd meg Romániát, Lengyelországot, Jugoszláviát sőt akár a német egyesitést!) Ha itt akkora "elnyomás" meg "rendőrállam" lett volna, akkor a rendszerváltásnak is kb. olyannak kellett volna lennie, mint a fent emlitett országokban.