Oroszlánszeliditö Creative Commons License 2002.02.01 0 0 898
Sziasztok!

Tegnap délután 13-kor átvettem az oroszlánomat!
Kiszámoltam: az eredetileg beígért átadási időponttól számított 47 nap alatt kaptam meg. (Az autó december elejétől a kereskedő telephelyén porosodott, akarom mondani havasodott.)Ez szerintem negatív rekord. A márkakereskedő a Peugeot Kovács, kereskedő neve: Simai Tibor.
(Még elnézést se kértek a csúszásért!!!!!)

Ennyit a dolog keserű oldaláról...
... a másik oldala viszont csodálatos.

A kocsi gyönyörű, mindenki csodájára jár. Tipikusan olyan, mint amikor egy szép, mutatós nő elmegy mellettünk: a férfiember általában nem tudja megállni, hogy vissza ne forduljon egy last "body check"-re.

Eddigi tapasztalataim, benyomásaim:

A menettulajdonságai fantasztikusak: a legdurvább kanyarokban is szinte tapad az úttesthez.
Az autóról szuperlativuszokban lehet zengeni. Én néhány olyan dolgot emelnék ki, ami viszont furcsának tünt, bár biztosan van rá magyarázat.

Eddig Astra-kat vezettem, de ami feltünt nekem, hogy az 1.6-os Astra-hoz képest viszonylag magasabb fordulatszámon mozdul meg a kicsike.

A kocsi oldalaira, elejére, farára rá kell érezni. Mondjuk tükörből elég jól vezethető...

Ami furcsa volt, hogy kettesben mintha lomhább lenne... néha kanyarnál, 2-be történő visszakapcsolásnál jó erősen bele kellett lépni a gázpedálba, hogy megmozduljon...

Más is tapasztalt már hasonlóakat?

Ja és aki ilyen autó vásárlásán gondolkodik: ne vaciláljatok, üljetek bele, menjetek el tesztvezetni és ha akkor nem ragad magával, akkor nézzetek új autó után :-)

Ennyi... folyt. köv.

OSZ