bala_ggio Creative Commons License 2002.02.01 0 0 16317
Ahogyan én láttam már kicsit több, mint két német meccset (mind középdöntőbeli volt), azt kell mondjam, hogy szerintem a németek nem játszanak most jól. Két meccset végjátékban nyertek (bár a szlovének ellen csak az utolsó 10 percet láttam). Az izlandiak pedig egyenesen lealázták Őket; szintén jó német végjátékkal lett 5 gólos - hát, mondjam így, saját szurkolói szemszögből nézve - hátrány. Ugyanis -9 egy ilyen csapatnál (Németország Izland ellen)...
Mivel tudom alátámasztani a kritikámat? A németek sorra lőtték ki a kapusokat. Azért merem ezt állítani, mert éppen Kretschmar az, aki szinte állandóan megtalálta a kapus bal kezét, vagy rosszabb esetben el sem találta. No, azért születtek szép gólok is ám német oldalon.
Egy korábbi hozzászólásban olvastam egy-két kiemelést. Hadd emeljem ki Daniel Stephant, és a kevés, de bombagólokat lövő Zerbe-t.
No, annyit akarok mondani zsanna, hogy én úgy látom, ez a német csapat nem fogja megnyerni az EB-t, de azért szeretnék egy német-izlandi döntőt...
Előzmény: zsanna (16316)