F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.31 0 0 208
"Tudod, nem veletlenul voltak szamizdat kiadvanyok. Mert jott a fekete auto."

Szamizdat kiadványok valóban voltak, ez kétségtelen. Azonban a "fekete autó" az ötvenes évek jellemzője. A nyolcvanas években már régesrég nem volt ÁVÓ, ezt azért illene tudni :-)

"3 hetes ulesezeben nem latok semi gazt."

Nem feltétlenül a 3 hét a gáz, hanem a TENDENCIA aminek ez is EGY jellemzője. Tudod a nézetet igy lehet röviden megfogalmazni "semmi szükség ellenzékre"! Na ez a nézet a gáz!!! Mégpedig nagy, és a fidesz sikerrel alkalmazza ezt a demokráciaellenes passzust.

"MIEP nem fasiszta part, csak radikalis jobb "

Majd ha nem zsidóznak, cigányoznak, nemzetelleneseznek, akkor elhiszem. Addig nálam más a besorolásuk. Ráadásul az USA nagykövet is rájuk céloz, nem a jelenlegi hivatalos politikára. Ha a MIÉP kormányzó párttá válik, akkor LESZ antiszemitizmus, ebben biztos vagyok.

"Mellesleg akkor ok munkaspart veszelyjel miert nem remitgeotnek"

Na ne röhögtess! HOL van a parlamenti küszöbtől a munkáspárt?? Arról nem beszélve, hogy az MSZP nem is nagyon akarna szóba állni velük.

Azért az meg nem lenne baj, ha a fogalmakat tisztába tennéd magadban. Kommunistának lenni ugyanis nem ciki. Ciki az, ha a kommunizmusból - ami bizony alapvetően teljesen demokratikus elképzeléseken alapul - diktatúra lesz. De ez a sztálinok és rákosik bűne, nem az ideológiáé. Mint ahogy a nemzeti szocializmushoz is kellettek hitlerek, hogy fasizmus legyen belőle.

Előzmény: Ordas (207)