Ordas Creative Commons License 2002.01.31 0 0 207
Rendorallam nemcsak szetveresbol al. Tudod, nem veletlenul voltak szamizdat kiadvanyok. Mert jott a fekete auto.

3 hetes ulesezeben nem latok semi gazt. Nem annyira uresek az ulesek. Viszont gaz, a sok penz, amit kapnak, foleg a bizottsagi dijakert.

Politikust lehet mocskolni. Feltetelezem esetleg van alapja. De Hitlerhez, Sztalinhoz hasonlitani, szemelyeskedni, megoletesere felszolitani (akar burkoltan) nem szabad. De kulfoldi ujsagba frocsogok olyat mondanak, hogy nalunk antiszemitizmus van. Kerdem, miota? Hatranyosan megkulonboztetik oket? Nem. Hanuka unnepen tele volt menoraval a varos? Igen. S olyan balfekek is, mint az a naiv nagykovet, el is hiszi es hangoztatja. Belathatatlan kovetkezmenyei vannak, ha egyes mocskok sajat part erdekulnek felaldozzak nemzet erdekeit.
HAsonlo, ha diktaturarol remitgetnek. Pl. MIEP nem fasiszta part, csak radikalis jobb (nem is szelso jobb). Mellesleg akkor ok munkaspart veszelyjel miert nem remitgeotnek? Annak is nagy eselye van, ha mSZP nyer es munkaspart bejut. Az meg radikalis bal part. Sot, inkabb kommunista. NEkik van peldakepuk toriben es hangoztatjak. MIEPnek nincs.

Előzmény: F14A Tomcat (206)