blinyo307!
A hátsó üléssor zörgése egyszerűen megszüntethető: Előre hajtod az üléstámlákat, majd a háttámlában láthatod a zárszerkezetet, egyet jobbról, majd egyet a balodalon is. Ez a zárszerkezet kézzel megmozgatva is jól hallhatóan zörög. Ide kell két ökölnyi méretü (vagy még nagyobb) szivacs darabot bepréselni a zárszerkezet alá, és fölé is. A hely csalóka, simán több fér bele, mint amennyi látszik, mert az üléstámlában jó nagy üreg van alatta is meg felette is. Arra azért ügyelj, hogy a zárszerkezet elé ne kerüljön szivacs, mert az a takarással akadályozná a müködését! A műveletet ismételd meg a másik oldalon is. Ennyi az egész. Ha tényleg az zörgött, egy csapásra csend lesz. De azért azt tudni kell, hogy nem túl hangos zörgés ez!
Termosztát: Nekem megvan 85 fok a legnagyobb hidegben is. A fogyasztásom szinte stabilan 8,5 liter, es érdekes módon úgy, hogy majdnem mindegy, hogy város, vagy országút. Persze, ez úgy és akkor értendő, ha nincs teljes dugó, és országúton is gyakran van 120-130 felett a mutató.
Hangszóró: szgk307 818-as hozzászólásában, és korábban is írt a dologról.
Pedálok: Tényleg szokatlan mindegyik pedál. Én arra jöttem rá, hogy ahoz szoktatom a lábam, hogy a pedálokat a talpam első harmadával taposom a már beidegződött talpközép helyett. Idő kell, amíg megszokod, de utánna teljesen jó lesz. Az meg szerintem teljesen mindegy, hogy a gázpedál alacsonyabban van és azért kell-e fellépni a fékre, vagy magasra is követi a lábadat a gázpedál. Mert más kocsikban sem a fék van lent, hanem a gáz van magasan, és az sem jó, ha pipában tartott lábbal kell kis gázt adni. Szerintem. :-))