nem0 Creative Commons License 2002.01.30 0 0 36
Szia krifa!
Te is eltűntél!
A lényegre térve:
Szerinted kinek jó, ha mérgesítjük a viszonyt a románokkal? Európa előtt talán nem járatjuk le magunkat ezzel?
Lehet, hogy nem kéne megszólaltatnunk a győzelmi fanfárokat, ha a Velencei Bizottság elmarasztal bennünket? Lehet, hogy nem kéne a mindenki által üdvözölt státusztörvényt egy azt jogtalanul felülbíráló paktummal tetézni? lehet, hogy jogosak az ezzel szembeni támadások? Lehet, hogy lehetetlen egyszerre a külvilág felé is betartani a státusztörvénynek ellentmodó paktumot és ugyanakkor belföldön is elfogadtatni azt? Nem lehet, hogy a két dolog egymást kizárja? Lehet, hogy ezt egy általános iskolás is észrevenné? Lehet, hogy ez a döntés nem asztalra csapás eredményeként a "csakazértis, kerül amibe kerül" elv alapján született?
A "román zenét" vajon nem azért hallgatják szívesebben nyugaton, mert ők - velünk ellentétben - együttműködésre hajlamosak?
Tényleg azt hiszed, hogy nekünk az lesz a jó, ha földrakásokat emelünk a határokon, jurtákba költözünk és az aranyszarvas vezérletével onnan kalandozunk: Tényleg azt hiszed, hogy ez jó és egyáltalán túlélhető?
Szerinted a kicsi nemzet kontra nagyhatalmak felállásból vajon ki húzza a rövidebbet? Nem kéne végre az orrunknál egy kicsit tovább látni amíg van mivel?
Előzmény: krifa (35)