Szeppent Creative Commons License 2002.01.29 0 0 9
Tévedsz.
Néhol utaltam arra, hogy nem magyar a feleségem, arra is, hogy milyen nemzetiségű:
Szeppent válasz erre | adatok | e-mail 2002.01.19 22:53 (1074)

Kedves psycho-pata!
Magyamról szinte semmit: 34 év, de Apám 84 és 6 évig volt orosz hadifogságban. 1987 óta élek Mo-n, messze születtem...,szefard feleségem van...Mi következik mindebből? Az irracionalitás?
Az szdsz már minden lehetséges bűnt elkövetett az ország ellen. A bűnlajstrom oly jól ismert, annyira nyílvánvaló az eredendő csalás, melyben fogantatott, hogy csak az elvakultak és az érdekeltek tartanak ki mellette.Előéletemből fakadóan az elején magam is nekik szurkoltam és...
Persze, egyetlen politikai párt sem grállovagok gyülekezete...még a szeretett dánoknál s a holland testvéreimnél sem, hogy a kívülről-bévülről ismert amerikaiakról ne szóljak. A magyar polpaletta különösen szutykos színekből, döglött festékek undorító masszájából áll. Itt volna ideje a benzines, kromofágos tisztításnak. A szadesz, a miép, a munkáspárt, a torgyánista csőcselék,stb., na és a maszop elmehetnének a bús lefolyóba. Ami a fideszt illeti, pillanatnyilag ez a maximum, amit a magyarság ki tudott izzadni kóros, elnyűtt testéből.
Természetesen örvendenék annak, ha egy tiszta, új - nem "megújult"! -liberális és egy tiszta, új - nem "megújult"! - szociáldemokrata párt, és a fidesznél egy jóval tisztább, esetleg megújult polgári középpárt volna Magyarországon. Nagyon-nagyon kívánatos volna!
Tisztelettel, Sz
Ne legyél rosszhiszemű, még ha a kárörömödet meg is értem. Magam is így éreznék valszeg.
Sz

Előzmény: Tipli (7)