F14A Tomcat Creative Commons License 2002.01.28 0 0 181
Akkor cáfolatok - egyesével -, hogy láthasd, téged szétfertőzött a fidesz hazugságáradata!

"Torgyan villahoz mi koze a fityesznek? Amugy NEM irtm a Horn es Kuncze villat. Itt is 2:1 :)) "

Torgyánnak kissé nehéz elhinni, hogy a "sztárügyvédi" fizetésből happolt össze röpke 160 millát. Annak fényében meg főleg nem, amik kiderültek a minisztériumáról.
Horn villája állitólag a könyvének nyugateurópai jogdijaiból van, ami vagy igaz, vagy nem, de legalább egyfajta magyarázat. A Kuncze ügy meg nem is létezik, csak a fantáziátokban! ÖRÖKÖLTEK egy lepusztult nyaralót balcsin. ENNYI.

"mikola csaladdal EPPEN mi a bajod? Az, hogy jo gyogyszeresz az occs es kapott kituntetest? De mast nem. "

Ez a kitüntetés sok minden, csak nem éppen fair. Mindegy, nem EZ a baj. Hanem az, hogy miközben az egészségügy változatlanul pusztul, Mikoláék kiprivatizálták maguknak a Hungaropharma jórészét.

"MAs topicbol loptam? Jaja, de vegig errol beszeltem, csak MASNAK is szemet szurt. Miert irjam le ugyanazt megegyszer? De valoban volt olyan, amit o nem irt, van amit en nem tudtam."

Na itt a mondat vége a gázos. Amiről NEM TUDOK, arról nincs VÉLEMÉNYEM se, mert tudod, én legalább ennyire adok magamra!

"Autiopalyaval mi baj? Kar, hogy nem kulfoldiek epitik? Csak tudod LEGALABB epul, nem ugy, mint Hormonek alatt."

Épül, az igaz... De inkább ne épülne! Vagy legalább értene hozzá, aki épiti! Mert aztán lehet majd újjáépiteni, még átadás előtt! Amúgy nekem tökmindegy, hogy külföldi vagy magyar cég épiti, HA ÉRT HOZZÁ!

Előzmény: Ordas (178)