Kumin Ferenc Creative Commons License 2002.01.26 0 0 903
Valóban megtartottuk találkozónkat, Magpet, Rell Tamás, Lokátor és párja, Kjr, Proszper és szerénységem megjelenésével. A legfontosabb megbeszélnivalónk a tavaszi nagy buli ügye volt, de persze más geocaching témák is bőségesen előkerültek. Kiderült például, hogy mindenki imádja az elektronikus kütyüket úgy általában, és a GPS is így jött a képbe.
Beszéltünk arról is, hogy nem lenne hülyeség egy egyesületet gründolni, mondjuk Magyar Műholdas Kincskeresők Egyesülete (MMKE).
A lényeg azonban a tavaszi móka volt, amivel kapcsolatban a következőkben állapodtunk meg:
- az időpont: május 11. szombat
- a hely: Tata – Remeteségpuszta (Magpeték nyaralója lesz a központ)
- három kategória lesz: egyéni, családos és kerekpáros
-fix számú, kb. tíz geoládát kell felkutatni, ami valójában tájfutó ellenőrző pont lesz lyukasztóval, egy kb. 3 kb-es körön belül (kerekpárosoknak kihúzva a kört további ládákat kell teljesíteniük)
-indítás egyenként lesz, egyéni időméréssel
-a pontok koordinátáit papíron, az indítás pillanatában kapja meg a versenyző
-először a kerékpárosok indulnak
-nagyon igyekszünk, hogy ne legyen nevezési díj (ez függ az engedélyezés esetleges költségeitől, illetve, hogy sikerül-e ingyen ellenőrzőpontokat kapni)
Nagyjából ennyi. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, akár magánban is. Sokan nem tudtak a találkozón ott lenni az érdekeltek közül, az ő véleményükre, tanácsaikra, segítségükre továbbra is számítunk.