sdfg Creative Commons License 2002.01.26 0 0 166
Az előző csak próba volt, hogy műxik-e még a nickem :).

Szóval, sajnos túl sokan védik Balázst, és az is meglepett, hogy mennyien kikeltek a többiek ellen. Ugyanis amit Balázs csinált, az télleg felháborító. Még a dagadtgeci talán tolerálható (erről kicsit lejjebb), mert az csak a stáb körében hangzott el, ergó hivatalosan nem tudhatná meg senki. Ami viszont már nem, hogy oda is megy, és szívatja a lányt a barátnői előtt.

Szerintem az, hogy a másik mit gondol, vagy mond magában vagy szűk körben valaki másról (hülye, barom, dagadtgeci, stb.), az legyen az ő dolga. Ezért nem keltem ki annyira a dagadtgeci hallatán.

Vagy senki nem volt még olyan helyzetben hogy a dagadt (csúnya, stb. stb.) pénztárosnő nem volt hajlandó felváltani egy ezrest, pedig a százasok miatt a pénztárat sem tudta becsukni? Ilyenkor fejben többnyire hasonló jellzőkkel szoktam illetni.

De nem szoktam mérgemben ledagadtozni nyilvánosan a vevők, munkatársak előtt...

Amit a többiek csináltak, abban viszont semmi kivetnivalót nem találok. Nem nyilvánosság előtt csinálták, az pedig hogy mégis nyilvános lett, arról nem ők tehetnek. Semmi rossz nincs abban, hogy Philip bazmeg-el (ki nem szokott néha?). Nyilvánvaló hogy a Viva+ törzsközönsége tizen-, huszonéves lánykákból és fiúkákból áll, akik tonnaszámra küldik a leveleket hogy Kozsócédét kapjanak. Szerintem a második ilyan levél elolvasása után üvöltenék...

Philipnek pedig igenis van esze, mert belátta (bár szerintem eddig is tudta) hogy a közönsége alapvetően buta. Nyilvánosan pedig sosem szidta őket. Azt is nyilván tudja, hogy amíg van sok buta ember, addig ő jól fog keresni.

Egyszóval én a bandából csak Balázst rúgnám ki, de a többiek helyében megfontolnám, hogy érdemes-e maradni.