Brokko Lee
2002.01.25
|
|
0 0
158
|
Hi!
Remélem eszébe jut majd mindig a kis vivapluszos majmoknak a balhé, amikor a kamerába bámulnak és beszélnek a nézőikhez! Ehe. Bár simán kinézem azt is belőlük, hogy le se szarják az egészet. Azért kíváncsi lennék, hogy milyen pofát vágna ez a Balázsgyerek, ha meghallanná, hogy vki az anyját vagy a testvérét, vagy akárkijét "dagadtgecizné". Szerintem ez a néhány arc már kissé felfúvódott a hírnévtől, amit az agymosott népek generáltak. Nekik meg úgy kell, sztárt csináltak belőlük, most meg megkapták a pofájukba.
Egyébként pedig az egészet elsikálják, minden megy tovább úgy, ahogy eddig. Ejnye-bejnye, aztán tovább fikáznak az utcán.
Én azért a Balázs helyében lehet, hogy paráznék az utcákon, mi van ha vmi begőzölt rajongó megadja neki?
Szerintem ezt már az elején sejthette mindenki, aki nem a bekksztrítbojszramasztizós csajok és szponzoraik közül valók, hogy ezek az arcok vhogy nem idevalók. Most őszintén: ki hitte el a vörösszemű, szénnészívott Alexről, hogy azt a szemetet hallgatja, amit sugároznak?
A Fordos példa pedig teljesen helyénvaló. |
Előzmény: BlackMonday (157)
|
|