SATURNEMBRYO Creative Commons License 2002.01.24 0 0 75
Hát nem tudom. Jártatok ti már TV stúdióban, filmfelvételen? Elég nagy hagyománya van arrafelé a káromkodásnak, sértegetéseknek, de ezeket senki sem veszi komolyan, olyan ideglevezető gyakorlat. Mellesleg mindenki szokott káromkodni, ti is, úgyhogy ez elég nagy állszentség, ahogy itt elítélitek a dolgot. Az persze más, hogy TV-be nyílvánosan ilyet azért mégsem, csakhogy ezek nem élőbe mentek, hanem egy szűk társaság témáját képezték, és a dologban inkább az a szemét aki nyílvánosságra hozta a felvételeket. Ez a nagy geciség.
Én is kimondom a haveromnak nyíltan, hogy az a rothadó homeless már megint itt bűzölög a buszon, vagy hogy néz már ki ez a hülyegyerek, meg hogy utálom már azt a szarszemétláda főnökömet, meg hogy az a köcsög buzigyerek Kozsó - és ugyanúgy ti is kimondjátok ezeket - vagy ti angyalok vagytok? Menjetek már...
Mit szólnátok, ha az összes privát beszélgetéseteket valaki eljuttatná ahhoz a személyhez, aki negatívan szerepel a mondanivalótokban.

Szóval nem mintha védeni próbálnám a vivásokat, mert alig nézem a csatornát, meg nem az én műfajom, de azért megértem, hogy fárasztó lehet, mindig fülig szájjal mosolyogni az interjúalany pofájába és játszani a kedvest a Kozsónak, Padödőnek, ugri-bugri tiniband-nek, anyámfaszának. Gondolom ők is emberből vannak, aztán néha ki kell engedni a gőzt, a sok görcsölés után.