be-st Creative Commons License 2002.01.24 0 0 422
Üdv!
Most sajnos nekem nincs sok időm, így majd később válaszolok, gondoltam, hogy az olimpiáról alkotott véleményemmel kisebbségben vagyok, de vannak még érveim. Nem baj, ha nem értünk egyet, azért próbáljuk védeni, ill. bizonyítani állításainkat.
Üdv
Pistike

Ja, majd elfelejtem, Riporter!
Bocs,de tegnap mondtál egy elég nagy marhaságot! Antholz nem az osztrák-német határnál van, Salzburg alatt, hanem Olaszországban!!!
Azért van német neve is, mert ez még bőven Dél-Tirol, ami sokáig osztrák uralom alatt állt, és azon a vidéken minden falunak van német és olasz neve is. Antholz (Anterselva) az osztrák-olasz határ közelében van. Mi úgy jártunk arra, hogy az osztrák autópályáról, ami Tarvisionál megy át Olaszországba, letértünk a Wörthi-tó után, Villachnál, és nem mentünk le mindjárt Olo. felé, hanem tovább nyugatnak Ausztriában Lienz (nem Linz) felé. Azon még túl tovább nyugatra vezet át az út Olo.-ba, a vége Bolzano körül ér ki a nagy észak-déli autópályára, ami Au. felől jön, és ezen az úton a határ után nem túl sokkal vezet be egy völgybe egy út, ami elég jól emelkedik, és kb. 15-20 km Anterselva. Érdekes, hogy van Alsó, Középső és Felső-Anterselva is. Már az alsónál azt hittük odaértünk, de még csak ment felfelé az út. A Suzuki a család kétheti nyaralásának cuccaival nem szerette nagyon. Visszafelé derült ki, hogy hogy emelkedett. A Felső után van már egész közel a határhoz a biatloncentrum.