pepe_307 Creative Commons License 2002.01.23 0 0 770
"Van-e olyan kereskedő, akit nyugodt szívvel ajánlhatunk?" -rovathoz
Fábián?

Nos Nekem nem túl kellemesek az átvétellel kapcsolatos emlékeim. A kereskedőt, akit egyébként ezen a fórumon, vagy az Origon már dícsért valaki (sőt jómagam is azt tettem a megrendelést követő 1-2 hétig) nagyon kedves és rámenős volt.... egészen az első részlet kifizetésééig.

A legnagyobb hibát akkor követte el, amikor megpróbált meghazudtolni, hogy ő ilyet meg olyat nem mondott és ígért, és célzásokat tett rá, hogy ha én ŐT (!) számonkérem, akkor majd a lehető legkésőbbi időpontban jutok a kocsihoz.

Miért követett el hibát?
Amennyire én hallottam az autóbizniszben nem az eladás, hanem a szervíz és alkatrészforgalom az igazán jövedelmező. Ez pedig bizalomra épül. Ha egyszer átvágtak nálam elvesztették az arcukat és már elvből sem fogom hozzájuk vinni a kocsit és a pénzt. Eddig az összes azóta vásárolt alkatrészt máshol vettem, beleértve a komplett téligumi szettet. Pár százas csupán, aminek jó része így a Gablinihez folyt be, akiknél eddig még minden OK.
Ennyi maradt tiltakozásnak. Az autó egyébként szuper, csak ajánlani tudom a döntés előtt állóknak.

Nyomásgyakorlás?
Szükség van/volt rá. A sokadik tuti (de most már tényleg) időpontra meg volt szervezve egy kellemes hétvégi kiruccanás, amihez már nem is szerveztem tartalék autót. Kedden (az ígért időpontban) természetesen megint elindult a dumagépezet. Na erre aztán a család minden tagja óránként hívta az összes lehetséges fórumot, kiváltképp a kereskedőt. Péntek este 3/4 7-kor sikerült átvenni.
Ehhez még két apró bosszúság: még mielőtt az előleget befizettem volna szóbeli ígéretet kaptam 2 Pug-os kulcstartóra és 1 oroszlánra. Kicsiség, de azóta is kapom őket:-<

Üdv:
Pepe

Előzmény: zsuri (746)