Juan Pablo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12062
Szul!

sajnos igazad van, tényleg nagyon rossz a sajtónk. az az érzésem, hogy

1. a fradival kapcsolatos botrányok után a zöld újságíróknak jól esik egy kicsit velünk foglalkozni (egyoldalúan, túlzott terjedelemben), mintegy kompenzálásképpen.

2. a választások közeledtével minden a politikáról szól, így sajnos a foci is. nem véletlen, hogy negatív kontextusban, állami pénzek elosztásával kapcsolatban kerültünk tegnap címlapra az NSZ-ban.

azon, hogy rossz a sajtónk, rövid távon nem nagyon lehet változtatni. hosszú távon fog változni a kép, biztos vagyok benne.

"En nem latok ra arra hogy a Mol,MFB mogott ki all..." pedig elég egyértelmű. az állami óriáscégeket mindig az aktuális kormányhoz közel álló menedzserek irányítják. ha nem, akkor "gáz" van. ld. dunaferr. ez független az aktuális erőviszonyoktól.

engem az is zavart, amikor lányi próbált itt szavazatokat gyűjteni, az is zavar, ami most van, az is zavarna, ha mszp-s kampány részei lennénk.

az tetszene, ha tőkeerős vállakozók állnának minden elsőosztályú csapat mögött, de hát ehhez a magyar cégek nem elég tőkeerősek, a külföldi befektetők meg leszarják a magyar focit. ld. GE, Sanofi-Synthélabo, stb.

tudom, hogy ez csak károgás, ettől nem fog változni semmi, de hát ezért van ez a topik, hogy itt szabadon, egymás között kibeszélhessük ami bennünk van, nem?

hajrá lilák!

Előzmény: Szul (12054)