Ss Creative Commons License 2002.01.22 0 0 12059
Hello Haver!
Először valamit tisztázzunk. Senki nem tartja a Dvérit rossz játékosnak, sőt! Az ország egyik legjobb focistája. A probléma a hozzáállásával van. A hozzánk ( legalábbis nekem) és az Ujpesthez állásával.Én köztudottan jóban vagyok minden Ujpest játékossal, de ezzel a sráccal még nem sikerült két év alatt 15 percnél többet beszélnem. Tudod miért? Mert fejben nem Ujpest, hanem Gázszer játékos. Semmi felelősség, 300 néző, pacsi a Józsival és a Bélával minden meccs után, és irány Seregélyes. Nyihaha. Ez van. De ez nem baj. Amíg a Gázszerben van. De ez itt nem az!Én ma harmadmagammal kinnt voltam a fakó-Fót meccsen, többek között a Dvéri kedvéért.
Tudod az ujpestiek büszke szurkolók. Büszkék a csapatukra,a klubbukra, mert letettek már az asztalra nem keveset. Még akkor is, ha most voltak inségesebb idők is. Nehezen viselik, ha egy játékosnak nem itt kezdődik a foci, és nehezen viselik, ha egy játékos a levezetőbe megy karriert befutni.Nem tudom, érted-e amit mondok?
Senki nem fogja elfelejteni a harmada elleni gólját, és senki nem fogja leköpni mert elmegy Ujpestről. Az egy másik kerület, és egy másik megye.A probléma ott van, hogy a játékos nem egy komoly ember. Nálam legalábbis az az ember aki helyett más dönt 25 éves korában, az nem komoly.
Bár az is igaz lehet, mivel ma ismét beszéltem a managerével, hogy neki is van igaza. De egy tárgyalás mindig tárgyalható, és újra tárgyalható. Ha valaki maradni akar, vagy ha valakit maradni akarnak, akkor az tárgyalható, még akkor is ha súlyos milliókról van szó.
Én elfogult vagyok nem tagadom, mert én az Ujpestet szeretem nem a játékosokat, és én amellé állok aki a csapatomat viszi előre, de nincs háború áldozat nélkül. Nagyon jó szerződést kapott a Dvéri, nem hiszem, hogy sok ilyet kapna máshol. Ha jól tudom, egy nb1 es klubbnál ma pár percig tartott a tárgyalásuk és már mehettek is...
Pénz ,kutya, és a penteleiek ugatnak.
Hála az Istennek ma az Ujpest megengedheti magának, hogy ilyen nevelő szándékú döntést hozzon, és ez nem árt a Magyar focistáknak.
Egy kérdés. Ha nem igazoljuk le a Sloncikot, akkor most mi lenne? Bármit kér megkapja? Mert megtehetné.Egy valamit ne felejts el. A Drazsé egy klasszikus Magyar focista. Egy jó meccs, egy parádés gól,5000 méter/mérkőzés, aztán három forduló semmi. Ez csak a Borsodi ligában megy.Máshol nem. Ezért várok sokat a csehektől.
A Tököli szereti a lovakat? Ez kit érdekel szerinted itt ujpesten?
Örülök, hogy érdeklődsz, szeretem ha valaki nem tud, de kérdez. Gyere máskor is. Remélem nem sztalinvárosi vagy.
Előzmény: lami (12052)