Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.22 0 0 76
Itt vagyok, és elmesélem, mit gondolok. Jimmy zenéjét nem szeretem, de inkább közömbös mondjuk. Amit magánemberként csinált-az sem szimpatikus, jó, tényleg nem szép dolog verni a családot. Ne kövessük! Ám ami az utóbbi 1 évben
zajlik, az is nevetséges. Olyanok gúnyolják, akik a kisújjáig sem érnek fel.
Azt is unom, hogy minden rosszért, ízlésterrorért őt okolják, ez a zene mindig létezett, egyáltalán nem baj. Ráadásul ahogy csinálta, az hiteles volt, és nekem ez fontos. Rosszul vagyok a műmájerektől, a Gangsta féle keményfiúktól, akik életükben nem fogtak kezükbe baseball ütőt.
Jimmy egy csepeli proli gyerek, és az is maradt, elnézhető rosszízléssel és arroganciával, de nem affektált! Nem vigyorgott, nem nyáladzott, nem tisztelt riportereket, sokszor lebaszta őket megsértődött, mert elhitte, hogy ő a király. Miért ne? Bizonyos szempontból az volt, a többmillióan mondanák, én is elhinném magamról. Egyébként pedig szívessebben azonosulok egy ilyen káeurópai tahó prolival, egy nagyszívű nagyéletű bunkóval, mint bárkivel ebben a hiteltelen magyar könnyűzenében. Nem mintha azonosulni akarnék bárkivel...bocs, hogy egy kicsit zavaros voltam, de így szoktam, ha nagyon el akarok mondani valanit, összezavarodnak a gondolataim, sőt még dadogok is. De mindegy.

Előzmény: Slint (75)