repeant Creative Commons License 2002.01.21 0 0 topiknyitó
Néztem az ATV szombati adását, melyet oly sokan kritizáltak. Nekem sem tetszett, de nehéz megfogalmazni, hogy miért...

Azért mert amit állított hazugság - és akkor fúj le vele - vagy azért mert akár igaza is lehet - pl. a kiutalt 4 milliárd ft. - és akkor meg szomorú.

Egy azonban igencsak furcsa. Torgyán erőteljesen betámadta a Fideszt, de a Fidesz nem vág vissza. Viszont - sajnos - a Miép elvállalta - ismét - a Fidesz lejárató samesza szerepét. A Miép kongresszuson Torgyán-jelenségről beszélnek, meg átdobott bolsevik ügynökökről. Mondja ezt az a Csurka István, akiről Szabó Lukács állítja ugyanezt. Az kiabál, akinek a háza ég?

Aztán a mai Pannon műsorban Torgyán Józsefről kérdezik a hallgatókat, akik persze teljesítenek is. Az egyik riporter már odáig merészkedik, hogy ezt mondja:
"Ön szerint a Torgyán jelenség mennyit vihet el a Fidesztől, Miéptől." Így együtt. Aztán 18.20-kor azt kérdezik Hegedűs Lóránt lekésztől, hogy mi a véleménye a Torgyán jelenségről, de idő hiányában Hegedűs sajnos már nem tud erről beszámolni.

Szóval úgy látom - de javítsatok ki - hogy a Fidesz érdekes játékoz játszik. Egyrészt nem kizárt, hogy a Szabó Lukács tanulmány mögött ők is állhatnak - hátha a leszakadók a Fideszre szavaznak, így 50 százalék fölé kerülnek - másrészt pedig a Miép-el támadtatják a Kisgazdákat.

Bizonyára rosszul látom. Sőt, még azt sem állítom, hogy nincs miért a Kisgazdákat támadni.

Vélemény?