dobrony Creative Commons License 2002.01.21 0 0 35
Persze, ertelek en, mielott barmi komolyabbra kerulne sor, elobb szeretnem, ha bemutathatnalak az anyukamnak! :-)
Bennem lassan mult ki az otthon irant valo romantikus vagyodas, de kimult. Ez nem jo, nem rossz, teny. A valami sokkal ertekesebb mint a semmi, akarmilyen legyen is, ezert jobb, ha megprobalod megtartani magadban a "haza" erzest. En magam igen igenytelenek tartom, ket het utan barhol jol tudom magam erezni, ahova szabad akaratombol megyek, de kinosan ugyelek arra, hogy ahova megyek, az jobb legyen nekem, illetve hogy mindig legyen nalam retujegy. Igaz ez kapcsolatra is, meg eletvitelre is. Nevezhetsz bekepzelt baromnak, idiotanak, nagykepunek, gyokertelennek, mert meglehet, hogy az vagyok. Az vagyok, mert ilyen a lelkem, es mert ilyen a kornyezetem, ilyenek voltak a lehetosegeim, es ebbol ez jott ki. Nem tudom, mi a nyavajat akartam ezzel mondani, nagyjabol cvsak annyit, hogy kosz, orulok, hogy vagy, mert jol esik, hogy kommuikalhatok emberekkel, mert szeretem az embereket, szeretem a vitakat, a torteneteket, ilyesmit.
Szal, legyen szep napod.
Hello
d

Előzmény: Hmmmm (31)