hannus
2002.01.18
|
|
0 0
891
|
Kedves Gabor,
regota olvaslak, nem semmi, amit itt felvallalsz.Szoval nekem is akadnak gondjaim:
elso terhessegembol szuletett a kislanyom, aki most majdnem 11 honapos.(februar 25-en szuletett).Csaszarral szuletett a kovetkezok miatt:
-befolyasolhatatlan fajasgyengeseg
-android tipusu medence(ezt nem tudom, honnan szedtek, mert szules elott mericskeltek valami korzovel,de ha mar akkor latszott, hogy kicsi a medencem, akkor mi a fenenek engedtek vajudni?)
-meconiumos magzatviz
-praeclampsia toxemia(nem volt magas vernyomasom, sem gennyes a vizeletem, hogy szepen fogalmazzak)
Ezekutan szerinted mi eselyem van meg normal szulesre?
Masik kerdesem: a hegem meg mindig nagyon ronda, piros es nagyon erzekeny,neha kicsi gyulladt gobok vannak rajta,(talan a szornovekedestol???) idonkent fajdalmas is.Normalis ez? A szuleszem azt mondta, hogy egy evvel a szules utan mar csak egy vekony feher vonalnak kell maradnia.Hat attol igen messze vagyok.
Azt szeretnem meg megtudni, hogy csaszar utan veszelyes-e spiralt felrakni? Nekem jo megoldas volna abbol a szempontbol, hogy a bogyot mindig elfelejtem, a gumit meg utaljuk.
Augusztusban kaptam ugyan egy Depo-provera injekciot, de feltenyernyi darabokban lokodott le a mehnyalkahartyam es osszevissza vereztem vagy harom honapig utana. Szoval mit szolsz a spiralhoz ebben az esetben.
KOszi es udvozlet
hannus |
|