be-st Creative Commons License 2002.01.17 0 0 393
Szerintem egy darus kamera (nem tudom, hivatalosan mi a neve), amilyen a focimeccseken is szokott lenni a kapu mögött, olyan ment túl közel, túl alacsonyra, és arról lógott le valami vezeték, abba akadt bele. Visszajátszottam videón, és magasból kezdte adni a képet, és fentről közelített a versenyzőhöz. Asszem ezeket messziről, vagy legalábbis lentről irányítják, és lehet, hogy rosszul nyomták a kezelőpultot.

Mégsem volt magyar váltó. :-((

Egyébként az évad legsimább versenye volt, izgalom alig, jelentős német fölény, kicsit tartalékos orosz, és jobban tartalékos norvég váltó ellen. A franciák esélyeit meg az általam még sose hallott 3. ember rontotta el. Szép a szlovénok 5. helye, főleg úgy, hogy nekik két büntetőkörük is volt. Csapatban ők nem rosszak, mert van néhány hasonló emberük. Senki sincs ott a közvetlen élmezőnyben, de több emberük is 30. körül van.
Váltóban kevésbé jön ki a jó lövészet, mert itt van 3 javítási lehetőség, tehát kisebb hátrány a lövőhiba.
Riporter! Már csak egy kiejtési javítás: Ruszinov. Az angol helyesírás szerint írják át a nem latin betűs neveket, és akkor s, ha sh. Rousinov írásmóddal Ruszinov. (ld.: Sashurin = Szasurin.)

Magyar női váltó sem lesz. :-(( Már csak 15 induló van a mai rajtlistán.

Üdv
Pistike

Előzmény: chelydra (391)