hWindy Creative Commons License 2002.01.16 0 0 2195
OFF:
Őszintén reméltem pedig, hogy nem kell itt megszólalnom többet.

Nagyon szépen kérlek fejezd be és fejezzétek be!!! Tudom, hogy süllyed a hajó, az alapján, amit most itt hirtelen átfutottam, de nem az a megoldás, hogy mindenféle szar helyekre beregisztráltok és így kiprovokáljátok, hogy _történjen_ már valami.
Pl. szólaljak meg itt mert én ugye _valós_ és így hiteles nikk vagyok.

Épp eleget ártottál. Hagyj békén és szedd le a slepped is rólam. Nemtom ki Karel Lavit, de 90%-ig igazat adok neki - ami az eszközeiteket illeti és amit én is jórészt igazolni tudnék ha akarnék.

És előre is megköszönöm, ha a jövőben mellőzöd, hogy a polgári mélemmel és a nevemben regisztrálsz (vagy regisztráltok) be. Fel tudok állítani "szerverről" töröld rules-okat, de UNOM Proxy. Unom a gonoszságod, a kicsinyességed, az örökös zaklatásod, a háttérből induló, bíróság előtt be nem bizonyítható kis mocskos akcióidat, amikre sokáig reagáltam, de többé nem fogok. Unom tudod mindazt, ami Te vagy (vagy amivé lettél)... De mi közöm hozzá? Megmondom: Semmi. És neked sem hozzám. Soha többé.
És nincs közöm az LHV-hez, sem semmi szennyhez ami téged saját akaratodból/hülyeségedből körülvesz.
Mit nem bírsz elviselni? Hogy kezdenék talpraállni? Miért??? Bocs, és ezredszer: Nem én b@sztam el. Úgyhogy hagyj békén.
És nem kérek a hozzászólásra reagálást. Senkitől és semmilyen formában, belértve a Borsmátét, a "megújult" Carella_-t, és téged is (mindegyik létező vagy bekövetkező nikkeden).
Senki másnak nincs oka mostanság ugyanis. És senki más nem is ismeri a címem, csak a megbízható barátaim (+Te +akinek esetleg kiadtad).

Kösz!