HT Creative Commons License 2002.01.15 0 0 19274
elf (19184)

Az én autóm viszont általában tök átlagos felszereltségű, szvsz karbantartott. Már ugye ennek minden nap minden percében menni kell, sose tudja az ember, mikor kell indulni. Na jó, éccaka ritkán. És persze a közúti ellenőrzéseken is meg kell állja a helyét.
Miután az előzetesen bejelentik óhajaikat, amit én meg is csináltatok (pl: ki van égve a helyzetjelző:-))), elvárnám, hogy ne kelljen senkinek extra pénzt perkálnom a rohadt stempliért. Nem érdemes ragozni, én is inkább a kocsira költöm. A vizsgáztatással meg vannak rossz tapasztalataim.

waki (19188)

Jól eldugták. Én rendesen járok abba a tescoba, hetente többször, de még eddig nem láttam.

D16Z5 (19204)

Korábban (most nem keresem vissza a számot) részletesen beszámoltam az M1 123km utáni kamerák helyzetéről. Azt el tudom képzelni, hogy, hogy az első 120km-en még semennyire sincs kiépítve ez.

Mogorva (19226)

Teljesen egyetértek veled. Én ugyan három éve megveszem az éves matricát, ezelatt pontosan kétszer jártam az M3-on is, néha azért BP-ig elszaladok, de én is csak ugyanazt a negyven kilométert gyúrom mindig. De jobban szeretném, ha az lenne ráírva, hogy az ország ÖSSZES autópályájára érvényes. Bízok benne, hogy előbb-utóbb ez lesz rajta. Igaz, arra azért kíváncsi vagyok, hogy az M7 mikor kerül be a körbe...
De ezért ne költözz Győrbe.

kivi (19235)

Bármilyen hihetetlen: a hídra vannak szerelve.

***HT***
a Sárga Veszedelem