pogacsa Creative Commons License 2002.01.12 0 0 549
sziasztok,

sikerrel vegig olvastam a temat, volt termes bőven.

ami engem erdekelt volna, az hogy hogyan tudok 32G-nel nagyobb primary FAT32-es particiot csinalni. errol eddig itt nem volt szo.
A microsoft szerint FAT32-es particio egeszen 32G-ig keszitheto -http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q154997 . Sajna ma nem talalom a partition magicemet (Papp Ernő javasolta). Igy remélem hogy linux alol a mkdosfs menni fog. Egyszeruen a win98 es w2k fdiskje (console) használhatatlan a 80G-s maxtoromhoz, lát belőlel egy 12G-s hdd-t. A w2k grafikus felülelte még müködne. csak formázásnál fekszik ki. nálam nem volt gond a hide-unhide dolgokkal. szóval várom ha valakinek van valami ép ötlete, hogy hogyan tudom az egész hdd-t használni mp3 tárolásra.

más: a satelite display connector kiosztása már publikus? szeretnék egy nagyon primitív cuccot kreálni a dmp3-hoz, mégpedig hogy számot tudjak előre ill. hátra léptetni. Mert ha elnézem a kocsimat, akkor kizárólag a kesztyütartó lesz használható a beépítésre. ill. a satdispl.t sem tudom hova tenni. viszont két kis kapcsoló primán elférne a kormány alatt vagy környékén. ötlet ehhez?

tervben van egy linux-os karbantartó program?

elérhetőek-e valahol kocsi beépítésekről képek?

kössz
Pogi