purplerain11 Creative Commons License 2002.01.11 0 0 24
Szóval a topic értelmét nehéz megérteni.
Az, hogy az állam valamit tilt a polgárai számára, az egy dolog. Minden állam a saját területén saját polgáraival rendelkezhet. Ha a polgára külföldre megy, az emberi joga. Ha ott másnak a zsoldjába áll, csak az a lényeg, hogy a honos országa ezt ne tudja meg, mert emberileg az ember az első, és alapvető joga, hogy a Föld bármely pontján munkát vállaljon.
Tehát egyáltalán nem értem ilyen címmel a topicot, mitől lenne aljasság, hogy külföldi, pl orosz embereknek is lehetőséget nyújtanak arra, hogy keressenek. Végülis teljesen közömbös, hogy egy orosz zsoldos, vagy egy arizonai zsoldos harcol ott az USA és a szabad világ elllenségét támogató tálib kormány ellen.

A háborút az USA gyönyörüen megnyerte. Amíg Európa habozott, mi eldöntöttük, hogy 70 embert adnánk, addigra az USA vidáman megnyerte a háborút, és gondolom sokak kedvét elvette az ilyen támadásoktól.
Persze voltak tálib áldozatok, amik nagyon rendben vannak, itt egy fanatikus emberellenes rendszer katonáiról van szó, akiket joggal irtottak, mivel nemcsak saját népüket tartották rabságban, hanem az USa-t is megtámadták. Tehát várható veszteségüket kizárólag maguknak köszönhetik. Ha pedig oroszok segítették ebben őket, akkor végre azt lehet látni, hogyha az orosz állam még vissza is van süllyedve egy középhatalmi szintre, egyes emberei jó pénzért hajlottak arra, hogy ezúttal egy igaz ügyet szolgáljanak.

Amerika a tálib támadásra semmilyen okot nem adott, ezek után a támadó szükségszerüen szenvedett aránytalanul nagyobb veszteséget. Remélem, hogy minden ilyen terroristának elveszik akedvét a támadásoktól, és örülök, ha az orosz emberek végre a jó oldalon állnak, mivel eddig ez még nemigen sikerült nekik.

A tálib hadifogjok embertelen bánásmódjáról papolni annyi, mint az elgyepesedett értelmiség tagjának lenni. Erre semmilyen komoly bizonyíték nincs, de ha volt is ilyen, akkor a WTC valóban ártatlan áldozataira gondolj, és őket hasonlítsd össze a fanatikus emberellenes elvetemült terrorista tálib katonákkal, és fogod látni, hogy a legnagyobb szigor is helyénvaló ellenük. A tálibok ÁRTATLAN embereket gyilkoltak, mjg a tálib katona helyből nem ártatlan, ha önként beállt az elnyomó hadseregbe.