Na emberek :)) Habár 2001-es petchből úgy tűnik, nem lesz semmi, azért folytatgatom a benettonos szezonomat :)
2003 első versenyén vagyok túl. 98-ban Fisichella, a többi évben Wurz lett a világbajnok, 98-ban MSchumi, a többi évben asszem Riccardo Rosset (ő volt a másik pilótám 99-2001-ig), 2002-ben pedig Barrichello (szintén Benetton :-)) Szóval nem túl nehéz a játék egy idő után, sőt egyenesen könnyű vb-t nyerni, de meg akarom csinálni mind a tíz évet a kékekkel. Az első versenyen meglepődtem, mert tiszta versenyben megvert a williamsszes Frentzen :o) leigazoltam Barri helyére Fisichellát egészen a játék végéig, tehát az egyik pilótám atombiztos a továbbiakban. (Fisico egyébként eltöltött két sikertelen évet a Jordannél a vb-címe után, mivel szélnek eresztettem, aztán tesztpilóta lett a Ferrarinál) A gondot nekem most legfőképpen az okozza, hogy a technikai emberek rengeteg pénzt kérnek, pölö Bryne, vagy Newey, aki két év alatt 40 millát kaszál majd tőlem (másképpen nem maradt volna) + a többi költség, lásd prémiumok, etc.
A célom, hogy teljesítsek egy olyan szezont, ahol 16 benettonos kettősgyőzelem születik :)))
Év elején láttam, hogy van egy új motorszállító, a Toyota. Ők milyenek? Érdekes, hogy csak egy évet késtek a játékban :o))) Habár 99 óta Ferrari-motort használok (!!! abszurd...), ha idén nem jön össze, kipróbálom a Toyotát, az legalább kihívás lenne... :-)))