EON Creative Commons License 2002.01.08 0 0 52
Sziasztok!

Régóta hűséges olvasója vagyok a topicnak, most megpróbálkozom az írással is.

Sikerült amire nem számítottam :)))

Barátnőm, akit a neten ismertem meg tavaly, a szolid külső mögött éppen olyan gátlástalan, mint én. Meséltünk egymásnak titkos vágyainkról, neki a biszexualitás, a kikötözés, nekem a pisilés és a harisnya azok a vágyaink, amiket eddig nem tudtunk eléggé kiélni. Az ő vágyait kérés nélkül elfogadtam, de ő nem igazán értette mi a jó a pisilésben. Eddig ez az egyik legintimebb zónája volt, mindig zárt ajtók mögött, saját maga előtt is szégyellve a dolgot csinálta.

Azután, hogy beszéltem neki arról, hogy ez is izgalmas dolog lehet, elkezdett figyelni és megpróbálta elfogadni a dolgot. Az átmeneti lépések a következők voltak: Nem zárta be a wc ajtaját amikor pisilni ment, zuhanyzás közben "elengedte magát" Fogta a farkam pisilés közben ... Szóval érett a helyzet. :))

Tegnap reggel egy olyan szeretkezés után, ami még engem, tapasztalt vén rókát is meglepett, együtt mentünk zuhanyozni. A kádban egymással szemben álltunk, a zuhanyból folyt a víz, nekem nagyon kellett, és a -félig még merev- farkam a hasára irányítva pisilni kezdtem. Tetszett neki, mire feljebb céloztam. Sikerült a mellét eltalálni, sőt egész a nyakáig spriccelt. (Elélvezés utáni pisi rulez). Mikor befejeztem, a kezem a puncija alá húzta, és egy kis próbálkozást követően rápisilt :))

Érzéseim szerint ez még csak a kezdet, vagy ahogy egyik kedvenc filmemben a Macska-jajban hallható:

"Lui, áj tink disz iz de biginning av a bjutiful frendsip"

EON