Azt irod:
"A San Pedro frissen, vagy szárítva is fogyasztható a peyotnál leírt
bármelyik módszer szerint. Az USA-ban árult peyot hajtások általában
1m hosszúak és 10 cm átmérőjűek. Egy 10-20 cm hosszú darab
általában meghozza a kívánt hatást."
Peyot hajtas? Nemtom, te mit lattal, de ha a Lophophora walliamsiirol beszelunk, akkor annak aligha van 10-20 cm-es darabja mert akkora szerintem csak max vadon no meg, mert uveghazban ki a halal var vele vagy husz evet?
A San Pedro (Trichocereus pachanoi, kurvara utananeztem a dolgoknak, mert magam is elbizonytalanodtam kemenyen, nem vagyok botanikus) meszkalintarlma lazasabb. Egy hozzaerto szeint:
27 g szaritott peyote 300 mg meszkalin
100 g szaritott San Pedro is kb 300 mg meszkalin.
Na, vagy az van, hogy 100 g szaritott San Pedro port fozol kb egy fel napig jo bu leben, aztan visszaparolod akkora terfogatra, amir be birsz emelni. Szar ize lesz, de nem annyira, mint a peyotenak. Port ugy tudsz csinalni, hogy a full nyers kaktuszt parszor megfagyasztoid, majd felolvasztod, aztan zuza bele a turmixgepbe, es a kapott pepet celofanon megszaritod. Ha nincs vagy negyven centi kaktuszod, nem lesz egy nagy utazas.
De azt is lehet, hogy a porr alkoholt ontesz, es azt nyomod le.
Ovatosan.