realdoko Creative Commons License 1999.03.06 0 0 14
A köyvet a Word 6.0-ban írtam, szóval akit érdekel, el is küldhetem, hehe.
Az a helyzet, hogy mostmár egészen máshogy írok, mint akkor. És sokszor úgy érzem, az a könyv vacak, aztán meg úgy, hogy jó.
Ingadozom. Persze, hogy azt szeretném, ha olvasnák, s mondanák a véleményeket, akármilyenek is legyenek.
Az is nehézzé teszi a dolgot, hogy bár ELVILEG fantasy, valójában ez egészen lényegtelen. MOndanám, hogy lélektani, de hát ez meg iszonyatosan hangzik.
Mindenesetre szörnyen nehéz kiadót találni, mert ugye fantasyt nem adnak ki, mert (előítlet): ponyvának van minősítve. Eért aztán fantasyt nem ad ki, csak fantasy kiadó.
Ahhoz viszont - nem eléggé fantasy. :) Szóval nincs benne elég csihi-puhi, meg varázslat vagy akármi. Valahogy sikerült olyan könyvet írnom, ami sehova nem passzol, nincs helye egy kiadónál sem.
És az is lehet, hogy rossz, de hát erről fogalmam sincsen.
Csak úgy tudnám meg, ha kiadnák. De nem adják ki. Halál mókás, ennél klasszabb ördögi kört keresve se találhattam volna.
A könyv címe Jhonny húsz éve.
És mindenféle filozófikus tartalma van, amiket akkor szoktam a barátaimnam órákig magyarázni, mikor be vagyok rúgva. Marhára élvezik.
A regény főszereplője David, aki 20 esztendős, s egyszercsak belecsöppen egy másik világba, nem ért semmit, aztán vissza is csöppen.
Ennyi dióhéjban.
:)
De bármikor beszélek róla szííííívesen.