-Misi- Creative Commons License 2001.12.29 0 0 178
Üdv mindenkinek!

NZ350
a küllők nekem kénének, megrendeltem 2X36 db-ot, amúgy 11cm hosszú és a rézanya durván 2 cm-es, de nem biztos hogy tudnak nekem szerezni és akkor bizony hiányozna 7db. küllő a régiek közül mert mikor szereltem le 7 halott volt, úgy kellet kiütögetnem!Úgyhogy lehet hogy majd a segítségedre lesz szükségem, újjakat nem tudsz szerezni véletlenül?Egynesek ezek a küllők 11 cm hosszú ,anya 2 cm- es, az anya vastagsága a küllőhúzón, 9 es!
Na majd írj köszi előre!Mégeggy a kipufogót hogy és mivel égetitek ki?Állítva?Fektetve? Írjátok léca meg elég sűrgős!Köszi előre mindenkinek!

Kriss Képzeld (tudod már összedoptam a motort)Vettem bele gyertyákat és kiderült(mikor tettem bele a hengerfejbe) hogy a hengerfej menete meghalt:( Amugy is gyanus volt a dolog mert mikor összetettem és régi gyertyákkal "betömtet" a hengerfejet eresztett vhol, remelem hogy a hengerfejjel van "csak" gáz.

Amugy valaki dícsérte a kék-fehér Jawat(illetve sokan :) )Nekem teljesen egy-az egyben ilyen van pontosabban megneztem a "Kék csodát", és nekem fulra ilyen van!

Na BUÉK mindenkinek, -Misi-