Törölt nick Creative Commons License 2001.12.29 0 0 5265
nnnna

szép volt, jó volt, hó volt. :) Sz'al volt hó, meg kocsimosás elötte (néhány klubtársunk esetén), meg is jegyeztük párommal, hogy Korzo autója tisztán mennyivel jobban néz ki... ;) Aztán volt sok SAAB (egy Corsa és egy Fabia ;) - ki is pakolt a klubvezetöség (ejtsd Axa) egy eldugott részre...ezt megjegyeztem!) Aztán nem volt hideg (csak a lábak faygtak - mert viszont a hó az hideg), de volt melegedö busz, és tombola (teszem hozzá halkan, hogy nem nyertem...). Aztán volt 99 teszt (Axa újdonsült ótója), és vegytiszta aggódás 110-nél, meg badi kifordulás kipörgö kerekekkel föútra :) De a dudája nagyon toppon van!!
Aztán volt konvoj az étterembe, ott parkolási gondok (a "kívülállók" szerényen behúzodtak egy nem belátható helyre, ahova Korzo is jött, nem t'om minek... :))) ). Aztán kaja, pia, és nök. Fizettünk klubtagságit, beszélgettünk jókat, közben falás ezerrel (volt sok fincsi szendvics, nyami-nyami, meg tejja - a halas szendvicset most talán nem részletezném), és természetesen a jövö nezedéke felszerelt egy SAAB-ot extrákkal, egyelöre papíron (ha ez a gyermek autótervezö lesz, a fapad fogalma el fog tünni). Aztán volt "apu kérek egy SAABot!" és apu adott a gyereknek mellényzsebböl... :))))))
Volt elemes SAAB tátottszájjal való megtekintése, és volt csomagtartó-méret megvitatás, majd a gyakorlatban is sikerül összehasonlítani a különbözö típusok csomagtartójának méretét. Aztán hazamenetel volt még (eközben nyálcsorgatás a SAABok után).

ja, és Axa 99-s nem tölt rendesen :)))))))) pontosítok, sehogy sem tölt.

maratham
thom