Endorfin Creative Commons License 1999.03.05 0 0 122
Hogy ne zavarjam a kupikedvelő Vendégek jó hangulatát,
itt irom le gondolataimat.

Hozzászólás a Lányok, Házak, Vendégek topicban:
"Zéta     1999-03-04 11:36:15

Volt egy kellemetlen élményem a minap. Ezúttal a telefonon nem jutottam túl; így is elég volt ahhoz, hogy egy időre elvegye a kedvemet a további tapasztalatszerzéstől. Ezért úgy döntöttem, hogy most egy ideig polgár:-) leszek.
Eközben úgy tünik, hogy a Lányok, Házak, Vendégek életrevalóbb témának bizonyult, mint hogy miért NEM jár Endorfin kuplerájba (tudom, ez most övön aluli volt; bocsáss meg, Endorfin). "

Szerintem a kupizás "szépségeiről, előnyeiről" igazán
1,az LHV topic szól, a NEM kupizásról sok másik,
pl. FÉRFI-NŐ kapcsolat, szerelem, stb.

"Túl az egészséges kárörömön,"

Káröröm: kár örülni, nincs minek.....:))))

"... ennyire azért nem vagyok büszke magunkra. Nem vagyok elégedett azzal, hogy mi vagyunk itt a hálón a Kurvázók Klubja. Az élménybeszámolók nagyon is a helyükön vannak, sőt! Attól félek csak, hogy ez így mégis egy kicsit egyoldalú.

Nem mintha azokat a vitákat kívánnám ide, amelyek rendszerint anyázással végződnek. Egyébként is, az ilyen vitákról az a véleményem, hogy nem a hozzászólók meggyőződéséből merítik az erejüket, hanem a kétségekből, amelyeket leplezni próbálnak. Annyit akarok csak mondani, hogy először: nem szeretném, ha mi, „kurvázók”, egyedül maradnánk ezen az oldalon; másodszor: ez a téma sokkal mélyebb, gazdagabb, ellentmondásosabb annál, mint hogy „milyen jót basztam tegnap este”. (Ez most vulgarizálás volt, de nem baj: mert a téma még a mi hozzászólásainknál is gazdagabb.)

Harmadszor, számomra a kurvázás meghasonlással és kétségekkel is jár. Gyenge önigazolás lenne, hogy más is csinálja – legyen az Proxy, Planney, az Ady Endre......"

Zeta, aki figyelmesen olvassa az LHV topicot,
és a sorok közé is belát, az nem megbotránkozik,
vagy felháborodik.

Jómagam inkább részvétet, vagy együttérzést érzek
néhány szereplő iránt.

Endorfin