Zdrasztvujtye,
igen bizsergetö érzés hogy Bbazsi engem hiányol a profik társalkodasabol (nevezett idöpontban még fent voltam, ha nem is "high"), köszönet érte, de nekem semmi zene(elmélet)i képzettségem nincs, ennyiben tökéletesen laikus élvezögép vagyok, ennek minden elönyével/hátrányával (?).
szokott lenni véleményem (lsd az operatopikot) de az is inkább ösztönböl.
maximum az orális eszközök módszertanához tudok zenepedagógiai tanácsot adni (Wie bläst mann richtig?), de ezt mar megtettem Bazsinak privátban, amikor tudatosult bennem, hogy némelyeknél der sabber steht bis zu den ohren...*grins*
patológus-nögyógyászra pedig gondolni sem akarok, mivel éppen kajálok. de rosszat álmodni sincs kedvem..brrrrr
sidespin 4 pontját érdeklödéssel olvastam, igaz, nem én pályáztam a kezére (?) hanem pv2 (jol emlexem???). szereny velemenyem szerint az elsö három pont egyáltalán nem akadaly egy kiadós szolmizációhoz, viszont belátom, hogy a negyedik pont (unter umständen) meglehetösen csökkenti az oktatóúr esélyeit. valóban más jelölt után kell néznie. by the way: autószerelés sikeres lett?
ma este egy ex-evfolyamtársam feleségét viszem egy Varázsfütyülöre a Staatsoperbe... magamtól nem mennék, de öérte mindent, ha ez az egy opera, amit elvisel.
ne vigyorogjunk, elvtársak, tisztességes úrinöröl van szó, fizetségem pedig saját készítésü mézessütemény lesz.
addig is a legjobbakat